Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначення Дня Збройних Сил України в НВК Матусівської ОТГ

Відзначення Дня Збройних Сил України в НВК Матусівської ОТГ

Україна  – незалежна держава. Українські Збройні Сили сьогодні охороняють незалежність рідної землі. Служити заради Батьківщини – справа честі та обов’язку кожного патріота. Всі юнаки навчально - виховних комплексів нашої громади мріють стати мужніми, хоробрими, надійними захисниками Вітчизни, хочуть бути схожими на своїх батьків та дідусів, які виявили високе почуття патріотизму, національної гідності, мужність та героїзм.

09:37 11.12.2018

Концерт групи "Фрістайл" в Матусівській ОТГ

Концерт групи "Фрістайл" в Матусівській ОТГ

5 грудня матусяни, а також жителі прилеглих сіл Шполянського району мали змогу відвідати концерт групи "Фрістайл". З самого початку в залі панувала тепла атмосфера. Учасники групи оригінально, і з гумором презентували один одного.     Хоч, на жаль, нотка суму була присутня у всьому виступі, адже солістка групи Ніна Кірсо вже півроку хворіє. Лікарі роблять все можливе, щоб підняти її на ноги. Глядачі емоційно сприймали виступ групи. Сподобались, як хіти, так і нові пісні "Щастячко моє", "Я дарую тобі весь світ..."    Особливо запам'яталась пісня, яку зазвичай виконує Ніна Кірсо, а зараз співають всі разом і яка, як сказав ведучий, є знаковою - "Україно, ненько, матінко моя..." Від Матусівської ОТГ артистів привітав сільський голова Василь Колісник.

21:16 07.12.2018

День людей з обмеженими можливостями

День людей з обмеженими можливостями

    Щорічно 3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день інвалідів. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році. 

21:19 06.12.2018

НВК Матусівської ОТГ долучились до національної акції «16 днів проти насильства», « Ми – проти СНІДу»

НВК Матусівської ОТГ долучились до національної акції «16 днів проти насильства», « Ми – проти СНІДу»

1 грудня –це не лише початок календарної зими, а й день, який згадується із внутрішнім тремтінням. Саме 1 грудня світ закликає не забувати про грізну небезпеку,  яка може чатувати кожного: синдром набутого імунодефіциту, а скорочено просто СНІД. На жаль, люди не завжди розуміють, що їхнє здоров’я у їхніх руках і піклуватися про нього потрібно самим.

16:05 05.12.2018

Початок освітньої програми  «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад» за участі Матусівської ОТГ

Початок освітньої програми «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад» за участі Матусівської ОТГ

90 представників з 30 об'єднаних територіальних громад (ОТГ) з 19 областей України разом з 30 фахівцями у сфері просторового планування, які за результатами попереднього відкритого конкурсу заявок були обрані до участі у навчальній програмі, відвідали Семінар «Вступ до стратегічного просторового планування», який проходив у Києві та став початком програми «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад». 

13:54 30.11.2018

Родинне свято в Матусівському НВК №1

Родинне свято в Матусівському НВК №1

     Наприкінці листопада у Матусівському НВК №1відбулося родинне свято на тему: «Осінь красуня  до малят прийшла, кошик з казкою їм принесла». У святковому заході приймали участь діти старшої групи «Сонечко», молодшої групи «Ромашка»,  учні 1-го та 3-го класу.

15:43 28.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь