A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Руслана Лоцман заслужена артистка України з ювілейним концертом для земляків

Руслана Лоцман заслужена артистка України з ювілейним концертом для земляків

24 липня в Матусів завітала наша землячка, заслужена артистка України , виконавиця українського фольклору та авторських пісень , громадська діячка Руслана Лоцман з ювілейним концертом для земляків. ЇЇ викладачем вокалу під час навчання була народна артистка України Ніна Матвієнко. Художній керівник Будинку культури Надія Олійник розповіла присутнім про творчий шлях співачки, яка ще зовсім молода (нещодавно відсвяткувала свій тридцятилітній ювілей), але вже багато досягла – вона кандидат педагогічних наук, викладач постановки голосу Інституту мистецтв, обробляє та виконує українські старовинні пісні, автор багатьох музичних творів, директор ГО « Народна філармонія», створення якої ініціювала і до якої ввійшло багато відомих людей, які взяли участь у більш як 300 концертах для бійців на Сході України. В 2018 році стала жінкою року в номінації «Жінка-волонтер», а також нагороджена Орденом Нескорених. Руслана приїхала з сім’єю, які завжди підтримують її. Маленькі донечки Оріяна і Милада теж виступали з мамою на сцені. Її чоловік, відеооператор Дмитро Глухенький, продемонстрував залу декілька роликів, присвячених різним творчим проектам . В концерті взяли участь сестри Руслани - Валя і Тамара, а також приїхали на свято однодумці, закохані у пісню гості із села Шевченкове Наталія Олійник з дітками та Наталія Карпенко і теж заспівали разом з Русланою.  А ще співачка познайомила глядачів з експонатами майбутнього «Музею української пісні», який буде презентовано в серпні цього року та розповіла про проект «Диво UA» і подарувала для матусівських шкіл та бібліотеки збірку українських дитячих пісень. А Руслана в подарунок отримала книгу про Матусів місцевого краєзнавця Івана Яхно та збірочку поезій матусівської поетеси Любов Денисенко. Один із віршів присвячений Руслані. Автор прочитала його, називаєтьться - «Комбат Маруся». З ювілеєм співачку привітав сільський голова Василь Колісник. Захід запам’ятався глядачам родинним теплом і , звичайно всі були захоплені чарівним, неперевершеним голосом Руслани Лоцман.

16:48 25.07.2018

В Матусівській ОТГ в Будинку культури с. Матусів започаткували  Дитячу дискотеку

В Матусівській ОТГ в Будинку культури с. Матусів започаткували Дитячу дискотеку

19 липня для маленьких матусян та гостей села віком від 4 до 10 років працівники будинку культури влаштували свято. Діти отримали можливість відвідати справжню дискотеку! Чудовий зал зі світловою музикою зустрів кілька десятків юних гостей, які не лише веселилися й танцювали, а й взяли участь у вікторинах, іграх, та ще й отримали за це призи.

16:44 20.07.2018

Ой на Івана ой на Купала

Ой на Івана ой на Купала

На початку липня в Україну приходить чудове феєричне свято – свято Івана Купала. Це день єднання людини з природою, свято води та вогню.

14:59 09.07.2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПРОГРАМИ "U-LEAD З ЄВРОПОЮ"

ПРОДОВЖЕННЯ ПРОГРАМИ "U-LEAD З ЄВРОПОЮ"

04.06.2018р.відбулася перша зустріч представників громадськості , депутатів, керівництва Матусівської ОТГ з  робочою групою за Програмою « U-LEAD з Європою», що  реалізується Шведським агентством  з міжнародного співробітництва і розвитку (SIDA). 

14:56 06.07.2018

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земель

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору виконавця послуг з виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земель

Мета проведення робіт: відбір виконавця послуг з виготовлення та погодження в установленому законодавством порядку звіту з експертної грошової оцінки земель, які продаватимуться власнику об’єкта нерухомого майна, яке розташоване на відповідній земельній ділянці. Дані про земельну ділянку: 2.1. Земельна ділянка площею 0,1331 га кадастровий номер: 7125785200:04:001:0323, розташована за адресою: с.Матусів вул. Заводська, 57 Черкаська область, цільове призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка перебуває в користуванні на умовах оренди.

09:02 03.07.2018

Засідання робочої групи по плануванню стратегії громати

Засідання робочої групи по плануванню стратегії громати

21 червня 2018 року в приміщенні сільської ради відбулося засідання робочої групи. Серед учасників були представники навчальних закладів, бізнесу, органів влади. На ньому на розгляд учасників був представлений та обговорений сформований перелік проектних заявок, що увійдуть в стратегію розвитку Матусівської ОТГ на період 2018-2025 роки.  Це засідання є підготовчим до 4-го засідання робочої по стратегічному плануванню, яке відбудеться в липні 2018 року. Учасникам надано можливість внести свої пропозиції перед остаточним формуванням каталогу технічних завдань на проекти, які увійдуть до стратегії розвитку громади.

14:27 21.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь