Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

27 липня - День медичних працівників

27 липня - День медичних працівників

Шановні працівники медичної  галузі! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!  Споконвіку більше за всі скарби світу цінувалося здоров’я людини. Тому професія медика завжди була, є та залишається однією з найнеобхідніших і шанованих. Немає вищого і благороднішого покликання, ніж повертати людям життя, особливо у такий  складний час, як сьогодні.  Хай усе хороше, зроблене  з душею  та  натхненням, повертається до вас сторицею! Щирі вітання медичним працівникам Матусівської громади. Нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною та почесною місією.   Миру, щастя вам  і добра!  Слава Україні!  Разом переможемо!

11:15 26.07.2024

Щодо податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (роз’яснення, приклади)

Щодо податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (роз’яснення, приклади)

Територіальними органами ДПС (станом на 01.07.2024) сформовано понад 3,2 млн податкових повідомлень-рішень по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на суму 6,6 млрд гривень.

11:43 24.07.2024

Вічна пам'ять полеглому захиснику

Вічна пам'ять полеглому захиснику

  Трагедія кожної родини - це трагедія всієї нашої громади. Мужні, безстрашні, незламні наші Герої, які віддають своє життя за збереження кожного метра рідної землі… За вільну Україну… За волю українського народу.. Неможливо виказати весь сум, біль та жаль за кожним втраченим життям. Сьогодні річниця загибелі нашого земляка жителя с.Станіславчик Костянтина Четверікова, який загинув  поблизу населеного пункту Бахмут  Бахмутського району  Донецької області під час виконання бойового завдання.  У пам’яті рідних,  близьких та усіх, хто зібрався сьогодні біля могили, Костянтин залишив тільки добрі спогади – простий, добрий, щирий. Він навіки залишиться в нашій пам'яті... Герої не вмирають!

13:23 23.07.2024

Платникам податків Черкащини за пів року відшкодували більше 700 млн грн податку на додану вартість

Платникам податків Черкащини за пів року відшкодували більше 700 млн грн податку на додану вартість

У січні-червні 2024 року платники Черкаської області отримали бюджетне відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) в сумі 701,2 млн грн. У цілому протягом першого півріччя платники Черкаської області заявили до відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки 794,9 млн грн.

09:19 23.07.2024

Річниця загибелі земляка

Річниця загибелі земляка

 Рік тому 23 липня страшна звістка сколихнула всіх жителів Матусівської громади, поблизу населеного пункту Бахмут  Бахмутського району  Донецької області під час виконання бойового завдання загинув житель с. Станіславчик  молодший сержант Четверіков Костянтин, 27. 11. 1984 року народження. Із пекучим сумом та гірким болем, від імені всієї громади, висловлюємо співчуття батькам, рідним та близьким. Костянтин  назавжди залишиться в наших серцях таким як він був – доброзичливим, усміхненим, відповідальним, патріотом України. Вшануймо пам'ять нашого земляка хвилиною мовчання. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

08:33 23.07.2024

За пів року – 113,8 млн грн сплаченого платниками Черкащини акцизного податку

За пів року – 113,8 млн грн сплаченого платниками Черкащини акцизного податку

За період січня-червня нинішнього року платники податків Черкаського регіону сплатили 113,8 млн грн акцизного податку. Про це повідомляє в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід. Він роз’яснює в розрізі надходжень.

11:51 22.07.2024

"Жоржини" у Матусівській громаді

"Жоржини" у Матусівській громаді

  21 липня у Матусівській громаді відбувся благодійний концерт вокального тріо «Жоржини». Учасниці тріо виконували українські народні й естрадні пісні 60–70-х років минулого століття, а також сучасні, переважно А капела. Спів дівчат заворожував та додавав впевненості, що українська культура була, є і буде! Всі кошти, а це 14360 грн, будуть передані на придбання екофлоу для 12 окремої танкової бригади, в якій служить односелець дівчат. Велика вдячність кожному, хто долучився до збору, підтримав ЗСУ та наближає нашу спільну ПЕРЕМОГУ!

10:40 22.07.2024

Виїзний прийом громадян

Виїзний прийом громадян

18 липня в Центрі надання адміністративних послуг Матусівської ТГ відбувся виїзний прийом громадян, який провела Людмила Ільніцька, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №9 Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області. Послуги отримали 9 громадян, зокрема з питань пенсійного забезпечення та надання житлових субсидій та пільг.

11:54 19.07.2024

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

В умовах інформаційної війни, коли агресор маніпулює історією, надзвичайно важливо знати про наш історичний шлях.Нам є чим пишатися і на кого рівнятися. Україна - держава з тисячолітньою історією, спадкоємиця наймогутнішої країни європейського середньовіччя, колиска християнства, батьківщина першої у світі конституції.

10:15 15.07.2024

Увага!  ХОЛЕРА

Увага! ХОЛЕРА

  Холера — це гостра особливо небезпечна інфекція. що виникає при вживанні води чи харчових продуктів, заражених бактерією – холерним вібріоном. Холера передається фекально-оральним шляхом від людини до людини, частіше при вживанні забрудненої води, овочів, фруктів, при купанні, а також через їжу і при побутових контактах.

08:55 12.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь