Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

З днем села Станіславчик!

З днем села Станіславчик!

Шановні жителі села Станіславчик, щиро вітаємо з Днем села! Це свято важливе для кожного, хто безмежно любить свою маленьку батьківщину, хто не покинув рідне село, а щодня наполегливо працює для створення комфорту в рідній стороні. Хто живе в інших місцях, але серцем залишається у краї свого дитинства і юності, пам’ятаючи його неповторну красу. На  жаль, триває повномасштабна  війна… Яка приносить біль і великі страждання, але ми всі разом і ми єдині і  своєю щоденною працею допомагаємо нашим Захисникам і наближаємо Перемогу. Вдячність  всім мешканцям Станіславчика, які небайдужі до долі села і громади: старшому поколінню – за їх досвід, мудрість та наставництво, а молоді – за бажання допомагати, творити, займаючи активну життєву позицію, яка буде визначати долю села,  громади  в майбутньому.

12:25 07.07.2024

Шановні правоохоронці!

Шановні правоохоронці!

З нагоди Дня Національної поліції України від імені Матусівської громади прийміть найщиріші вітання! Ваша служба – це не просто обов’язок, це покликання, яке вимагає мужності, витримки та великої сили духу. Завдяки вам ми можемо жити в безпечному та спокійному просторі, впевнені у захисті наших прав.

10:52 04.07.2024

Контакт-центр ДПС інформує: оновлені правила сплати рентної плати за користування радіочастотним спектром

Контакт-центр ДПС інформує: оновлені правила сплати рентної плати за користування радіочастотним спектром

1 липня 2024 року набув чинності Закон України від 21 травня 2024 року № 3721-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та Закону України «Про електронні комунікації» щодо рентної плати за користування радіочастотним спектром (радіочастотним ресурсом) України» (далі – Закон № 3721), яким внесено зміни, зокрема, до ст. 254 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ (далі – Кодекс) та доповнено підрозділ 93 розділу XX «Перехідні положення» Кодексу новими пунктами 3 і 4.

09:45 04.07.2024

Зміна особистих даних – прямий обов’язок для подання до контролюючого органу заяви про внесення змін до Держреєстру фізичних осіб – платників податків

Зміна особистих даних – прямий обов’язок для подання до контролюючого органу заяви про внесення змін до Держреєстру фізичних осіб – платників податків

При зміні адреси реєстрації, прізвища, отриманні нового паспорта необхідно подати до контролюючого органу заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. На цьому наголосила під час вебінару в Головному управління ДПС у Черкаській області начальниця управління податкових сервісів Наталія Бойко.

09:43 04.07.2024

Збережіть  здоров’я в умовах аномальної спеки!!!

Збережіть здоров’я в умовах аномальної спеки!!!

   Настало літо 2024, яке розпочалось з аномальної спеки та вимагає від нас відповідних правил поведінки. Перегрівання організму може призвести до теплового виснаження, з’являється запаморочення, судоми м’язів та втрата свідомості – це тепловий удар, від якого страждає весь організм, результат посилення, під дією високої температури, припливу крові до шкіри,  зневоднення організму та значне зниження артеріального тиску. Сонячний удар - окремий випадок теплового удару, виникає під впливом сонячних променів і впливає в першу чергу на мозок.  

09:41 04.07.2024

Майже 14 млрд грн податків сплатили платники Черкаської області за перше півріччя 2024 року

Майже 14 млрд грн податків сплатили платники Черкаської області за перше півріччя 2024 року

За січень-червень 2024 року платниками Черкаської області до бюджетів усіх рівнів сплачено 13 954 млн грн податків, зборів та платежів. У порівнянні з показником січня-червня 2023 року до бюджетів спрямовано на 25,9 відс., або на 2 868 млн грн податків більше.

09:33 04.07.2024

Відбулось засідання комісії

Відбулось засідання комісії

Другого липня відбулось засідання комісії ТЕБ та НС Матусівської сільської ради за участю представників Звенигородського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області.  Під час засідання було обговорено основні напрямки роботи, направлені на підтримання на належному рівні пожежної безпеки на території Матусівської громади. Також було обговорено заходи щодо забезпечення гасіння пожеж і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. У підсумку учасники зустрічі  обмінялися думками щодо гарантування безпеки у  громаді та висловили свої пропозиції щодо питань, які обговорювались під час заходу. 

10:20 03.07.2024

До уваги платників плати за землю! Зміна граничного розміру орендної плати

До уваги платників плати за землю! Зміна граничного розміру орендної плати

З 1 липня 2024 року набирає чинність Закон України від 9 травня 2024 року  № 3706-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей експорту окремих видів товарів у період дії воєнного стану».

14:06 01.07.2024

«Податки. Армія. Перемога»: за участі податківців погасили марку

«Податки. Армія. Перемога»: за участі податківців погасили марку

У Черкасах відбулося спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога» – за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимира Жавріда, першого заступника Черкаської ОДА Наталії Кравченко та представників Черкаського центрального відділення Укрпошти.

14:05 01.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь