A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відповідальність за мародерство та колабораціонізм

В Україні з 24 лютого діє воєнний стан, який було запроваджено через повномасштабного вторгнення росії. На жаль, під час війни знайдено та затримано багато колаборантів і мародерів. У зв’язку з цим, у країні почали діяти жорсткіші закони та покарання.

13:24 28.03.2024

РЕКОМЕНДАЦІЇ населенню щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

Весняний паводок – природне явище, що може призвести до непередбачуваних наслідків. Усе залежить від погодних умов: він може пройти тихо та непомітно або наробити лиха. Поверхневий стік дощових і талих вод у межах населених пунктів може призвести до погіршення санітарного стану територій населених місць та виникнення епідемічних ускладнень - поширення інфекційних захворювань., харчових отруєнь.

12:42 27.03.2024

"З Днем Національної гвардії України!"- Андрій Стріхарський

Від щирого серця вітаю причетних з вашим професійним святом! Ви – справжня опора і захист українського народу. Ви мужньо боретеся, даючи відсіч всім ворогам. Ваша відвага, стійкість, самовідданість та професіоналізм заслуговують на найвищу шану та повагу. Ви – справжні герої, якими пишається вся Україна! В цей день я щиро бажаю вам міцного здоров'я, неперевершеної сили духу, успіхів у службі, вірних бойових побратимів та мирного неба над Україною!

15:25 26.03.2024

Офіс дітей та молоді "ДІйМО"

Міністерством соціальної політики України з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді "ДІйМО" . Основними напрямами діяльності "ДІйМО" є: ● адвокація та популяризація найкращих інтересів дитини; ● розвиток наставництва для дітей та молоді; ● формування спроможності дітей та молоді. Принципами діяльності “ДІйМО” є: “рівний рівному”; почути та діяти; допомагати допомагаючи. “ДІйМО” прагне: бути голосом дітей та молоді для держави та суспільства, брати участь у формуванні та реалізації дитячої та молодіжної політики, створити спільноту навколо інтересів дітей та розвивати культуру наставництва в Україні, формувати спроможність дітей та молоді реалізовувати свої права та відстоювати їх, приймати рішення, самореалізовуватися. Анкета на долучення до “ДІйМО”: https://forms.gle/JcV2YPVZoj38sot58 Соціальні мережі “ДІйМО”: ● Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552038718837 ● Інстаграм: https://instagram.com/diymo_ua?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

12:54 26.03.2024

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ!

Сьогодні, 26 березня, ми відзначаємо День Національної гвардії України. Примножуючи славу і місць нашої країни, Національна гвардія захищає не тільки наші життя та майбутнє наших дітей, а й честь України, суверенітет, територіальну цілісність. Вітаємо усіх нацгвардійців та дякуємо їм за службу, відданість та захист. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

10:05 26.03.2024

"З Днем Служби Безпеки України!"- Андрій Стріхарський

Вітаю всіх причетних із вашим професійним святом! Сьогодні ми відзначаємо День Служби Безпеки України – відомства, яке постійно стоїть на варті нашого спокою та безпеки. Ви – захисники нашої Батьківщини, які щодня ризикують своїм життям заради благополуччя українського народу. У цей день я хочу подякувати вам за вашу невтомну працю, за вашу самовідданість та відвагу. Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у вашій нелегкій службі, нових перемог та здобутків!

13:22 25.03.2024

Черкаська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» нагадує правила безпечного використання газу в побуті

Кожен день люди використовують газ у побуті. Ми готуємо їжу на газових плитах, гріємо воду газовими колонками, обігріваємо свої оселі тощо. При правильному використанні природний газ є безпечним для людини. Сучасне суспільство не може існувати без газу. Проте, водночас, газ несе у собі неабияку небезпеку. Одна маленька помилка може спричинити надзвичайну ситуацію, привести до справжньої трагедії, загибелі десятків людей. Наслідками недотримання правил безпеки використання газу стають вибухи, пожежі, отруєння.

12:42 25.03.2024

25 березня - День Служби безпеки України

В умовах війни, яку розгорнула росія на нашій вільній Україні, робота працівників Служби безпеки України є особливо важливою та значимою. Вдячність працівникам СБУ, які з честю виконують покладені на них обов’язки, служать Україні та самовіддано дають відсіч російському окупанту на різних фронтах боротьби із загарбником. В основі вашої щоденної, кропіткої праці – турбота про інтереси держави та безпека кожного громадянина нашої країни.

09:42 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь