A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Велика вдячність талановитій майстрині за прекрасну картину

  Колекція творчих робіт народних умільців Матусівської Публічної бібліотеки поповнилася ще однією картиною, яку створила дружина поліцейського офіцера громади Ілона Іванова. Картина символізує  пробудження, життя, весну, Україну і віру в ПЕРЕМОГУ! Велика вдячність талановитій майстрині за прекрасну роботу. 

12:57 08.03.2024

Ветеранський грант

Основною метою грантових програм є створення робочих місць, розвиток підприємництва та реінтеграція ветеранів у цивільне життя. Повернення грантових коштів відбувається у вигляді сплачених податків

13:03 06.03.2024

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ-ЗЕМЛЯКУ! РІЧНИЦЯ ЗАГИБЕЛІ ВОЇНА

Час неможливо зупинити. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення – земляків, які віддали життя у війні за Україну. 05.03.2022 при артобстрілі населеного пункту Зачатівка загинув наш земляк старший сержант Губа Юрій Петрович. Не кожен зможе, дивлячись смерті в очі, – стояти пліч-о-пліч із побратимами, не боячись за своє життя – рятувати інших та мужньо боротися за свободу своєї країни, а Юрій Петрович зміг! Він назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

11:29 05.03.2024

Інформація щодо проєкту «Автошкола для осіб з інвалідністю»

Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

12:52 01.03.2024

Шановні мешканці громади! Будьте свідомими: не паліть сміття!

Тільки вийшли перші весняні сонячні промені, як «вправні» господарі розпочинають активно спалювати суху траву, залишки листя та різного роду сміття. Наша громада не є винятком: на території населених пунктів ТГ вже почали фіксуватись підпали гілля та сухої трави.  Скільки не застерігаємо населення не палити, повідомляємо про великі штрафи, все одно спалюють і роблять вигляд, що не чули про заборону. Паліям байдуже, що вогонь та дим шкодить здоров’ю людини, навколишньому середовищу, знищує усе живе, забруднює атмосферне повітря, а під час воєнного стану дані дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, правоохоронців, чим знижують обороноздатність країни.

15:33 28.02.2024

Шановні земляки, жителі Матусівської громади!

  24 лютого виповнюється друга річниця  від початку злочинного повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Багато наших земляків нині у складі ЗСУ знаходяться на вогневих рубежах, відбиваючи атаки ненависного ворога. І хоч ми можемо  порівняно спокійно спати вдома, маємо світло, тепло, робимо звичні справи, але це тільки тому, що наші мужні воїни захищають нас вдень і вночі, щохвилини ризикують своїм здоров’ям і життям. Повномасштабне вторгнення окупантів стало кульмінацією загарбницької війни, яка триває з 2014-го року. За цей час багато наших земляків полягли, захищаючи країну. Комусь вони знайомі, комусь – друзі, комусь – рідні чи кохані люди. Але для кожного з нас вони – Герої. Закликаємо всіх вшанувати хвилиною мовчання пам'ять полеглих військових та цивільного населення, які віддали найцінніше , але пішли на небо нескореними. На знак скорботи просимо приспустити Державний прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах , підприємствах, установах і організаціях незалежно від форми власності. Слава Україні! Героям Слава!

15:33 24.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь