A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

20 серпня відбулася перевірка готовності навчальних закладів громади до роботи в 2020 – 2021 навчальному році

Дата: 20.08.2020 22:07
Кількість переглядів: 771

Три школи Матусівської об’єднаної територіальної громади сяяли чистотою та гарним настроєм, а дружні педагогічні колективи радо вітали комісію з перевірки навчальних закладів. Серед присутніх були: сільський голова Василь Колісник, перший заступник голови Ірина Береза, заступник сільського голови Сергій Горя, начальник відділу освіти Людмила Денисенко, начальник відділу з питань оборонної роботи Олександр Горя, спеціаліст бухгалтерсько-економічного відділу Людмила Бондаренко, спеціаліст відділу освіти Віталій Бондаренко. Комісія перевіряла проведення капітальних та поточних ремонтів, готовність до роботи НУШ, планування роботи навчального закладу, готовність закладу до роботи в осінньо-зимовий період, дотримання правил безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу, готовність їдальні, санітарно-гігієнічний стан навчальних закладів, готовність дошкільних закладів до роботи та інше.

      При підготовці до нового навчального року за кошти місцевого бюджету була проведена відповідна  робота по ремонту приміщень закладів освіти. На забезпечення якісної, сучасної та доступної освіти за рахунок співфінансування місцевого бюджету та державної субвенції «Нова українська школа»  закуплені меблеві набори, ноутбуки, принтери, ламінатори та дидактичний матеріал для першого класу кожної школи.

      Висновок комісії з перевірки навчальних закладів був позитивний. «Всі навчальні заклади  Матусівської ОТГ з 1 вересня 2020 року готові розпочати роботу в умовах профілактики розповсюдження коронавірусної хвороби. Уже незабаром наші діти йтимуть до шкіл чи садочків. Ми маємо подбати про їхню безпеку в умовах епідемії  та забезпечимо індивідуальними засобами захисту та антисептичними засобами.  Сільська рада намагається підтримати усіх жителів громади, тому ми зробимо усе для того, аби навчання дітей було комфортним та безпечним», - наголосила перший заступник сільського голови Ірина Береза.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь