Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вітаємо із Преображенням Господнім!

Дата: 18.08.2020 21:47
Кількість переглядів: 427

Згідно із традицією 19 серпня православні християни відзначають Преображення Господнє. Святкуванням Преображення Господнього церква урочисто сповідує й прославляє поєднання Божества і людства в особі Ісуса Христа. У народі цей день також називають Яблучний Спас. Старі люди казали: «Прийшов Спас – йде літо від нас!» Дійсно, сонце ще яскраво світить і на дворі ще справжнє літо, однак день вже став помітно меншим, а вранці та ввечері вже відчувається легкий подих осені.    

        За старовинним звичаєм у цей день освячуються яблука, виноград, інші фрукти, а також мед, що символізує подяку людей Богові за отримані від нього дари природи.

    Вітаємо всіх з цим світлим і по-справжньому великим святом! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято дарує надію і віру, тому насолоджуйтесь ним, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблуками!

З повагою керівництво, виконавчий комітет

та депутатський корпус сільської ради Матусівської ОТГ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь