Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

День людей з обмеженими можливостями

День людей з обмеженими можливостями

    Щорічно 3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день інвалідів. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році. 

21:19 06.12.2018

НВК Матусівської ОТГ долучились до національної акції «16 днів проти насильства», « Ми – проти СНІДу»

НВК Матусівської ОТГ долучились до національної акції «16 днів проти насильства», « Ми – проти СНІДу»

1 грудня –це не лише початок календарної зими, а й день, який згадується із внутрішнім тремтінням. Саме 1 грудня світ закликає не забувати про грізну небезпеку,  яка може чатувати кожного: синдром набутого імунодефіциту, а скорочено просто СНІД. На жаль, люди не завжди розуміють, що їхнє здоров’я у їхніх руках і піклуватися про нього потрібно самим.

16:05 05.12.2018

Початок освітньої програми  «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад» за участі Матусівської ОТГ

Початок освітньої програми «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад» за участі Матусівської ОТГ

90 представників з 30 об'єднаних територіальних громад (ОТГ) з 19 областей України разом з 30 фахівцями у сфері просторового планування, які за результатами попереднього відкритого конкурсу заявок були обрані до участі у навчальній програмі, відвідали Семінар «Вступ до стратегічного просторового планування», який проходив у Києві та став початком програми «Інтегроване просторове планування для об'єднаних територіальних громад». 

13:54 30.11.2018

Родинне свято в Матусівському НВК №1

Родинне свято в Матусівському НВК №1

     Наприкінці листопада у Матусівському НВК №1відбулося родинне свято на тему: «Осінь красуня  до малят прийшла, кошик з казкою їм принесла». У святковому заході приймали участь діти старшої групи «Сонечко», молодшої групи «Ромашка»,  учні 1-го та 3-го класу.

15:43 28.11.2018

Солістка Матусівської ОТГ нагороджена грамотою обласного фестивалю патріотичної пісні «Народ мій є, народ мій завжди буде»

Солістка Матусівської ОТГ нагороджена грамотою обласного фестивалю патріотичної пісні «Народ мій є, народ мій завжди буде»

   25 листопада в Палаці культури м. Городищі, що на Черкащині, відбувся заключний концерт переможців обласного фестивалю патріотичної пісні «Народ мій є, народ мій завжди буде». Метою даного фестивалю є розвиток та популяризація кращих традицій української національної пісенної творчості. У фестивалі прийняли участь солісти, народні та аматорські вокальні колективи.

12:10 27.11.2018

Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

Незвичайним видався тиждень англійської мови в Матусівському НВК №2 з 19 по 23 листопада. Кожен день був цікавим та насиченим різноманітними заходами, іграми, конкурсами та фізкультхвилинками.

15:35 26.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь