Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання від колективу Матусівського НВК №2

Привітання від колективу Матусівського НВК №2

Дорогі жінки, мами, бабусі трудівниці! Прийміть найтепліші вітання від колективу Матусівського НВК №2, адресовані вам та вашим родинам з нагоди чудового свята Весни , Молодості і Квітування. Вітаємо вас з першим святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Це свято краси, ніжності, душевної мудрості і терпіння, свято материнства і уваги до жінки - вічного символу життя. 8 Березня – це свято, тотожне із загадковою жіночою душею, сповненою таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи оновлення природи, а жінки були й залишаться його кращою половиною. Бажаємо, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно , тепло й затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина. Нехай вас оточують лише достойні люди. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні! Хочемо подякувати голові Матусівської ОТГ Коліснику Василю Васильовичу та керівнику ФГ «Ольвія» Кравченку Івану Володимировичу за проявлену увагу та привітання жінкам нашого колективу з нагоди свята 8 Березня. В свою чергу, вітаємо прекрасну половину ваших трудових колективів зі святом. Нехай цей день 8 березня стане початком найсвітлішої смуги у житті, щоб були присутні тільки позитивні емоції, тільки гарний настрій, посмішки, сміх і радість! А в професійному плані – кар’єрного зростання та підвищення зарплати!

08:15 08.03.2018

Ще тільки лютий...

Ще тільки лютий...

                               Ще тільки лютий …                                                                     Любов підносить серце над землею                                                                     І робить дивовижні чудеса.                                                                     Стає людина зовсім  інша з нею,                                                                     Тоді в її душі живе краса.                                                                     Тоді в душі троянда розцвітає,                                                                     Співає у душі тоді весна!                                                                     Любов людська велику силу має,                                                                     Зцілити може й оживить вона.

21:06 27.02.2018

Винагорода

Винагорода

Шановні жителі Матусівської ОТГ! Доносимо до Вашого відома, що за достовірну надану інформацію у справі про розібрану автобусну зупинку на Вас чекає винагорода 1000 грн.

10:47 29.01.2018

Водохреще

Водохреще

Шановні жителі та гості Матусівської ОТГ! Запрошуємо Вас  на церемонію Великого осв'ячення води Іордан, яка відбудеться 19 січня 2018 р. (п'ятниця) о 11:00 на ставку "Скарбовий" у центрі села Матусів.

10:46 29.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь