Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Матусівська громада підписала меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Черкаській області по проекту «Поліцейський офіцер громади».

Дата: 30.07.2019 14:51
Кількість переглядів: 1240

   29 липня голови та представники 32 об'єднаних територіальних громад Черкащини, серед яких і Матусівська об’єднана територіальна громада, зібрались на базі Черкаського інституту пожежної безпеки, щоб урочисто підписати меморандуми про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Черкаській області по проекту «Поліцейський офіцер громади».

  Це дасть можливість Матусівській громаді мати  постійну присутність дільничного офіцера поліції на території ОТГ, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом ОТГ, підзвітність ОТГ, попередження правопорушень, оформлення адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху, часткову передачу функцій дозвільної системи.

  Анкету на участь у відборі можуть подавати діючі працівники Нацполіції, а також молоді люди, які хочуть працювати. Проектом передбачено навчання поліцейського офіцера громади та забезпечення автомобілем.  Громада забезпечує поліцейського житлом,  приміщенням з офісною оргтехнікою.

    Маємо надію, що до кінця року в Матусівській ОТГ працюватиме поліцейський офіцер громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь