Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ще тільки лютий...

Ще тільки лютий...

                               Ще тільки лютий …                                                                     Любов підносить серце над землею                                                                     І робить дивовижні чудеса.                                                                     Стає людина зовсім  інша з нею,                                                                     Тоді в її душі живе краса.                                                                     Тоді в душі троянда розцвітає,                                                                     Співає у душі тоді весна!                                                                     Любов людська велику силу має,                                                                     Зцілити може й оживить вона.

21:06 27.02.2018

Винагорода

Винагорода

Шановні жителі Матусівської ОТГ! Доносимо до Вашого відома, що за достовірну надану інформацію у справі про розібрану автобусну зупинку на Вас чекає винагорода 1000 грн.

10:47 29.01.2018

Водохреще

Водохреще

Шановні жителі та гості Матусівської ОТГ! Запрошуємо Вас  на церемонію Великого осв'ячення води Іордан, яка відбудеться 19 січня 2018 р. (п'ятниця) о 11:00 на ставку "Скарбовий" у центрі села Матусів.

10:46 29.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь