Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Для подання інформації звертатися у відділ містобудування, архітектури та земельних відносин Матусівської сільської ради до 12.01.2024 року

Для подання інформації звертатися у відділ містобудування, архітектури та земельних відносин Матусівської сільської ради до 12.01.2024 року

Департаментом агропромислового розвитку Черкаської обласної адміністрації розроблено проєкт Програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Черкащини на період до 2028 року.

09:56 08.01.2024

З Новорічними святами та Хрещенням Господнім! - Андрій Стріхарський

З Новорічними святами та Хрещенням Господнім! - Андрій Стріхарський

Щиро вітаю вас із Новорічними святами та Хрещенням Господнім! Новий рік – це час нових починань, сподівань та мрій. А Хрещення Господнє – це свято, яке символізує очищення та оновлення. В цьому році за новим календарем ці свята стоять поруч, символічно підтримуючі кожного, хто вірить в Україну, захищає наш мир і спокій, сумлінно працює, навчає та навчається, лікує та допомогає, робить свою справу попри все. Нехай цей рік буде для вас роком здійснення всіх ваших бажань. Нехай він принесе вам здоров’я, щастя, добробут і мир. Нехай свято Хрещення принесе вам духовне очищення, силу і впевненість у Перемозі Світла над темрявою, України над ворогом. Бажаю вам, щоб у Новому році у ваших домівках панували мир, злагода та любов. Нехай у ваших серцях завжди живе віра в краще майбутнє.

13:34 06.01.2024

Допомога жителям громади

Допомога жителям громади

Сьогодні в Матусівській громаді вразливі категорії населення, а саме: сім'ї в яких є діти з інвалідністю та малозабезпечені жителі громади, отримували борошно, яке надійшло від Звенигородської військової адміністрації. Борошно, яке люди вирішили віддати на ЗСУ, завезли у навчальні заклади, де воно буде використане волонтерами на випічку для наших воїнів.

14:47 05.01.2024

Платформа ветерана.Черкаський вимір

Платформа ветерана.Черкаський вимір

Черкаська обласна військова адміністрація разом з партнерами створили вебсторінку „Платформа ветерана „Черкаський вимір“ https://ukrveteran.ck.gov.ua , що сприятиме інтеграції захисників і захисниць у мирне життя. На даному сайті зібрано й упорядковано всю необхідну для ветеранів інформацію. Платформа містить алгоритми пошуку зниклих безвісти, набуття статусу ветерана війни, перелік пільг державного рівня, медична допомога та реабілітація, пенсійне забезпечення, професійна освіта, започаткування власної справи, грантові можливості та багато інших інструментів.

10:38 28.12.2023

Шановні жителі Матусівської громади, прийміть щирі вітання з Різдвом Христовим!

Шановні жителі Матусівської громади, прийміть щирі вітання з Різдвом Христовим!

 Різдво Христове – велике свято для всіх християн. У 2023 році українці разом із більшістю християнського світу відзначають його 25 грудня. Цей день – особливий для всіх віруючих, адже він символізує народження Ісуса Христа, Сина Божого. Нехай він принесе радість у ваші серця, наповнить душу любов’ю, злагодою і теплом, а Божий Син щедро обдаровує вас і ваші родини міцним здоров’ям, щастям та достатком, оберігає і захищає наших воїнів та Україну!

10:15 25.12.2023

Бажаю всім щасливого Різдва! Слава Україні! - Андрій Стріхарський

Бажаю всім щасливого Різдва! Слава Україні! - Андрій Стріхарський

Сьогодні Україна відзначає одне з найважливіших свят у християнському світі – Різдво Христове. Україна вперше святкує Різдво згідно з новоюліанським календарем. Це важлива подія для нашої країни, адже вона символізує нашу відданість європейським цінностям та відхід від російського впливу. Нехай у це світле свято ваші серця наповняться радістю, теплом і любов'ю. Нехай у ваших домівках панують мир і злагода. Звісно, у цей час ми не можемо забути про війну, яка триває в Україні. Але навіть у найтемніші часи не варто втрачати надію. Нехай Різдво стане для нас натхненням для подальшої боротьби за нашу свободу та незалежність. Бажаю щоб Різдво подарувало вам тепло та радість, наповнить життя новим змістом та натхненням. Нехай ваша доброта допомагає іншим і робить світ кращим. А у ваших домівках панують мир, злагода та любов.

09:11 25.12.2023

Дитячі малюнки для захисників

Дитячі малюнки для захисників

   Напередодні Різдва Христового на першому поверсі адмінприміщення сільської ради розміщено виставку дитячих робіт «Тобі, мій воїне, мій захиснику», створену з метою підтримки  духу бійців, які боронять Україну. Юні художники, через призму власного світосприйняття, зображають воїнів-захисників та рідну країну, вкладаючи у кожну роботу свої думки та почуття. Малюнки просякнуті любов’ю до України та дитячим баченням майбутньої перемоги. Всі малюнки будуть передані нашим захисникам для підтримки їх бойового духу.

12:29 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь