A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Новини

Дата: від до Скинути

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ з Афганістану. У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ветеранам трагічної афганської війни та українським воїнам-миротворцям, які з честю виконали свій військовий обов’язок. Шановні воїни-ветерани, ви є взірцем для нинішніх захисників України. Ви, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння народу та державі у наші дні. Схиляємо голови перед пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з тієї війни. Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, злагоди та затишку вам і вашим родинам, мирного неба над головою! Світла пам’ять загиблим, які до останнього виконали свій військовий обов’язок! Віри та надії, впевненості та Перемоги усім нам!

15:38 15.02.2024

Поточна робота КП "Відродження"

Поточна робота КП "Відродження"

Працівники КП «Відродження» продовжують облаштовувати та впорядковувати територію нашої громади. В населених пунктах ТГ  проходять роботи з видалення порослі на територіях, які прилягають до доріг. На минулому тижні біля могил полеглих захисників встановлено нові прапори. Також комунальники сортували та пакували гуманітарну допомогу, яка буде відправлена у Запоріжжя.

12:02 12.02.2024

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

       09 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Матусівської сільської ради. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади, а саме:

09:31 10.02.2024

Навчання для посадових осіб

Навчання для посадових осіб

З метою своєчасної та адресної психологічної підтримки ветеранів, військовослужбовців та членів їх сімей, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я  в Матусівській  громаді проведено навчання з посадовими особами, дотичними до розбудови ветеранської політики. Навчання на тему: «Психічне здоров’я ветеранів: протреби, бар’єри, стигма, п’ять кроків психосоціальної підтримки» провела Світлана Борона, посадова особа, відповідальна за ветеранський напрямок.

14:34 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь