A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЦНАП

Спеціалісти Пенсійного фонду провели виїзний прийом громадян

В Центрі надання адміністративних послуг Матусівської ТГ відбувся виїзний прийом громадян, який провела Людмила Ільніцька, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №9 Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

09:29:56 20.05.2021

Зміни в призначенні державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям

Відповідно до Закону України від 2 червня 2020 року № 646-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» 22 липня 2020 року Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» (далі – постанова № 632).

22:06:10 27.08.2020

Підсумки роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Матусівської сільської ради ОТГ за шість місяців

В листопаді 2019 року в Матусівській об’єднаній територіальній громаді з метою забезпечення доступності та спрощення одержання адміністративних послуг, за програмою «U-LEAD з Європою», відкрито відділ «Центр надання адміністративних послуг».

23:00:23 28.05.2020

В Центрі надання адміністративних послуг Матусівської ОТГ встановлено РОS – термінал Ощадбанку.

   Головним пріоритетом роботи Матусівської громади є наближення послуг до населення. З цією метою для зручності оплати адміністративного збору у приміщенні ЦНАПу  24 лютого був встановлений платіжний POS-термінал Ощадбанку. Таким чином керівництво громади та працівники Центру продовжують роботу над покращенням надання послуг відвідувачам.  Платіжний POS-термінал дозволяє, не виходячи із ЦНАПу, безготівково проводити платежі за допомогою банківських карток миттєво. Це дає можливість значно оптимізувати час громадян для оформлення звернення щодо надання адміністративної послуги у сфері бізнесу, нерухомості, місця проживання.

22:17:55 25.02.2020

Працівники пенсійного фонду надають консультації жителям Матусівської громади

   18 лютого начальник Шполянського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду Борис Курінний та головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Наталія Бондаренко провели прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг Матусівської громади з метою надання консультативної допомоги, яка стосується нарахування пенсій, роз’яснили  положення законодавства, та відповіли  на питання, які найбільше цікавлять пенсіонерів. Жителі громади задоволені, що можуть отримати таку консультацію безпосередньо на місці, і їм не потрібно їхати за роз’ясненнями до Шполи.

09:14:56 19.02.2020

Спеціалісти Пенсійного фонду провели виїзний прийом громадян

    21 січня в Центрі надання адміністративних послуг Матусівської ОТГ відбувся виїзний прийом громадян, який провели начальник Шполянського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду Борис Курінний та головний спеціаліст Шполянського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду Людмила Ільніцька.

22:36:48 21.01.2020

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Відділ «Центр надання адміністративних послуг»  Матусівської ОТГ повідомляє.

23:23:20 17.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь