Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З днем села Станіславчик!

Дата: 07.07.2024 12:25
Кількість переглядів: 53

Шановні жителі села Станіславчик, щиро вітаємо з Днем села! Це свято важливе для кожного, хто безмежно любить свою маленьку батьківщину, хто не покинув рідне село, а щодня наполегливо працює для створення комфорту в рідній стороні. Хто живе в інших місцях, але серцем залишається у краї свого дитинства і юності, пам’ятаючи його неповторну красу. На  жаль, триває повномасштабна  війна… Яка приносить біль і великі страждання, але ми всі разом і ми єдині і  своєю щоденною працею допомагаємо нашим Захисникам і наближаємо Перемогу. Вдячність  всім мешканцям Станіславчика, які небайдужі до долі села і громади: старшому поколінню – за їх досвід, мудрість та наставництво, а молоді – за бажання допомагати, творити, займаючи активну життєву позицію, яка буде визначати долю села,  громади  в майбутньому.

 Бажаємо всім перш за все мирного неба, здоров’я, родинного щастя та благополуччя. Хай кожен наступний день буде сповнений тільки позитивними новинами, зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

 Віримо у нашу Перемогу!  Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь