Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День вишиванки у Матусівській громаді

Дата: 16.05.2024 14:08
Кількість переглядів: 160

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне національне свято – День вишиванки.  Головний посил цього дня – одягнути вишиванку, як символ своєї національної приналежності та підтримки української культури, яку не під силу знищити ворогу. Сьогодні у Матусівській громаді долучилися до челенджу «Вишиванка – генетичний код нації!»,   аби  весь світ побачив, яка прекрасна, сильна та непереможна наша Україна! З радістю приєдналися до цього свята всі вихованці та працівники закладів освіти нашої громади взявши участь у чудовому, надихаючому фото-флешмобі та з гордістю демонструючи свій національний одяг. Також у громаді підтримали традиції: малюки та учнівська молодь, працівники закладів освіти, культури та  сільської ради прийшлися ходою у вишиваному українському одязі   та взяли участь у благодійних ярмарках на підтримку ЗСУ, організаторами яких є навчальні заклади громади.

    Вишиванка була і залишається духовною бронею українців, символом віри, надії, любові, символом сміливості, боротьби та ПЕРЕМОГИ. Тож вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Це наш національний оберіг!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь