Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вітаємо переможців обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс

Дата: 10.05.2024 21:54
Кількість переглядів: 99

Щорічно з метою системного  впровадження електронних освітніх ресурсів у викладання навчальних дисциплін, формування цифрових компетентностей педагогічних працівників, проводиться обласний конкурс на кращий електронний освітній ресурс 

Цей рік для ЗЗСО Матусівської ТГ став досить результативним .

ІІ місце у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс зайняли:

Мазур Катерина Петрівна, учителька початкових класів Матусівського ліцею № 2, за електронний посібник «Вивчення фразеологізмів у 4 класі НУШ»

Полтавець Тетяна Володимирівна, директор,  учитель математики Матусівського ліцею № 1 , за розробку тестових завдань для перевірки знань з курсу «Фінансова грамотність». 

 Паращенко Людмила Володимирівна, вчитель біології та хімії Матусівського ліцею № 2 та Волинець Вікторія Володимирівна, заступник директора з виховної роботи, вчитель біології та хімії Матусівського ліцею № 2 , за електронний навчально-методичний посібник з використанням QR-кодів до теми «Травлення» 8 клас.

 Зайняла ІІІ місце у конкурсі Броварська Ірина Василівна, учитель початкових класів Матусівського ліцею 1 Матусівської сільської ради, за електронний навчальний посібник «Про космос дітям та дорослим»

Вітаємо переможців і бажаємо нових творчих звершень!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь