A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Триває набір до штурмової бригади МВС «Лють»

Дата: 22.04.2024 11:35
Кількість переглядів: 31

Кандидатами у лави підрозділу можуть стати як дійсні працівники поліції, так і громадяни серед цивільного населення. Штурмова бригада МВС «Лють»: перетвори свою лють на зброю. Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові й вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Її основні завдання — проведення штурмових дій, знешкодження ДРГ і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника.

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1» – підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це - бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут  міста, що загартували бойовий дух кожного нашого воїна. У арсеналі «Люті» - бронетехніка, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Грошова винагорода 33 тис. гривень + 10 тис. грн. преміальні.

Додатково будуть нараховуватися виплати, пов’язані з виконанням завдань з відсічі збройної агресії, а саме: до 100 тис. грн під час виконання бойових завдань.

Окрім того, поліцейські, як представники інших підрозділів сил оборони, які беруть безпосередню участь у війні протягом не менше 30-ти днів, отримують статус учасника бойових дій.

Національна поліція пропонує: достойну зарплату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатну меддопомогу і санаторно-курортне лікування, можливість здобути освіту у відомчих вишах під час служби безплатно або пільгово; право на отримання житла коштом держави, грошову компенсацію за винайм житла; пільги після отримання статусу учасника бойових дій.
096-47-99-249

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь