A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Сьогодні друга річниця загибелі нашого земляка Ростислава Соколовського

Дата: 09.04.2024 08:30
Кількість переглядів: 35

09 квітня скорботний день для усієї Матусівської громади. Минуло два роки як  біля Маріуполя, під час виконання бойового завдання, рятуючи життя тяжко поранених побратимів, загинув наш земляк Ростислав Соколовський.

 Соколовський Ростислав Сергійович народився 5 травня 1989 року у с.Матусів. Відвідував дитячий садочок Матусівського радгоспу. Навчався та здобув неповну середню освіту в Буртянській ЗОШ I-II ступенів. Повну середню освіту отримав у Шполянській ЗОШ I-III ступенів.

   Після закінчення школи вступив до Національної податкової Академії в м.Ірпінь, де отримав спеціальність юриста. Продовжив навчання  в Харківському Авіаційному університеті, по закінченні якого, у 2016 році, Ростислав приймає рішення та йде на службу за контрактом до Збройних Сил України. У 2017 році Ростислав Соколовський переведений у  батальйон Морських піхотинців, де до 09 квітня 2022 року мужньо та добросовісно виконував свій службовий обов’язок.

Ростислав  здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як воїна – Героя. Тож вшануймо сьогодні світлу пам'ять Ростислава хвилиною мовчання та згадаймо його у молитві. 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА ГЕРОЯМ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь