A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Долучайтеся до проєкту „Вільні читають українською!“

Дата: 15.03.2024 10:05
Кількість переглядів: 66

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, розпочинається Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!».Головна мета проєкту – поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії.

Ініціатори заходу – Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту «Єдині», студентських мовних омбудсменів та Асоціації мовних курсів.

Проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті. Даний проєкт триває до 28.03.2024.

 Долучайтеся до реалізації проєкту „Вільні читають українською!“ та приносьте книги у бібліотеку села Матусів та Станіславчик. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь