Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ДЯКУЄМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

Дата: 29.09.2023 20:20
Кількість переглядів: 368

  Напередодні Дня захисників і захисниць, який цьогоріч Україна вперше відзначає 1 жовтня, у Матусівській громаді пройшов благодійний захід «ДЯКУЄМО ЗАХИСНИКАМ!», під час якого зібрано 14150 грн. Всі кошти передані  Надії Коваль для потреб наших воїнів.

   На протязі дня в громаді діяла благодійна акція на підтримку ЗСУ. Велика вдячність всім, хто долучився та приніс продукти довготривалого зберігання, вологі серветки, шкарпетки, газові балончики. Особлива вдячність дітям за їх малюнки – вони зігріють серця воїнів на передовій та нададуть їм сили.

    Вранці на Алеї Слави та на кладовищі у Станіславчику учасники заходу поклали квіти та  хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв-земляків, які віддали своє життя за Україну. «Памʼятаємо всіх, хто поліг за світле майбутнє нашого народу, за встановлення миру і спокою на рідній землі! Схиляємо голови перед неоціненним подвигом наших воїнів та низько вклоняємось всім рідним наших небесних захисників!»,- звернулася до присутніх голова громади Леся Шаповал.

    Благодійний концерт до Дня захисників і захисниць був пронизаний духом патріотизму та вірою в перемогу: дзвінко лунали пісні, що славлять мужніх воїнів України та підтримують родини тих, хто чекає своїх рідних з передової. Велика вдячність всім, хто долучився до благодійного заходу  та зробив свій вклад в підтримку  захисників та Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь