A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День Рятівника

Дата: 17.09.2023 19:38
Кількість переглядів: 86

Сьогодні в Україні відзначають професійне свято День Рятівника – свято неймовірних досягнень, відданості і мужності. З першого дня війни проти України саме рятівники роблять все можливе й неможливе, ліквідовуючи наслідки ворожих атак, від яких страждають міста та мирне населення.

Напередодні свята відвідав Корсунь-Шевченківській, де привітав працівників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Черкаській області.

У присутності в.о. міського голови Віталія Мацюка, полковника служби цивільного захисту Олександра Бондара, секретаря Черкаської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексія Пєчнікова та особового складу частини, я висловив щиру подяку рятівникам за їхню героїчну працю та вручив Грамоти Верховної Ради України за заслуги перед українським народом ️пожежникам-рятівникам — майстру-сержанту Олександру Калініченку та головному майстру-сержанту Сергію Калініченку. Брати служать разом і є прикладом для всіх колег.

Також за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у розвиток пожежно- рятувальної служби почесними грамотами Корсунь-Шевченківської міської ради були нагороджені інші офіцери та сержанти служби.

Для всієї країни ви — справжні герої, які готові ризикувати життям та діяти в найскладніших ситуаціях. Ви віддаєте багато сил для того, щоб захищати та допомогати іншим. Ваша робота — це прояв відваги та професіоналізму!

З Днем рятівника! Зі святом сміливих та мужніх людей!

https://www.facebook.com/strikharskiy/posts/pfbid02ssy9UKMuVgrsH8rFPQrgJbhkyj4uRwCo9nGcU5j4ECwaVgsSqc7hthcyPKe4iPLxl

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь