Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Річниця загибелі Олександра Лінчевського

Дата: 11.09.2023 10:34
Кількість переглядів: 512

Сьогодні на Алеї Слави, біля могили Олександра Лінчевського зібрали рідні, односельці, працівники сільської ради, щоб вшанувати пам'ять полеглого воїна. 11 вересня минає  чотири роки, як Олександр  загинув під час виконання бойових завдань, внаслідок обстрілу позицій з боку противника, поблизу Волновахи від кулі снайпера. 

   Народився Олександр Лінчевський 16 квітня 1998 року в с.Матусів, в багатодітній родині. Навчався у Матусівському НВК №2. Закінчив Звенигородський центр підготовки виробничих кадрів за спеціальністю тракторист – механік. Після навчання проходив строкову службу в лавах Збройних Сил України. З 2018 року Олександр був бійцем 1 обмп 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ. Олександр Лінчевський був  світлою та щирою людиною. Він любив жити і багато хотів встигнути, але занадто рано ворожа куля обірвала його життя, не давши здійснитись мріям. Матусівської громада глибоко сумує і висловлює щирі співчуття близьким та рідним Олександра. Пам'ять про захисника України вічно житиме в наших серцях! Герої живі, поки ми їх пам'ятаємо… Слава Україні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь