A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Головне із засідання виконавчого комітету

Дата: 06.09.2023 12:07
Кількість переглядів: 227

На початку чергового засідання члени виконавчого комітету Матусівської сільської ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх полеглих у російсько-українській війні.   В ході роботи затвердили рішення про надання дозволів: на розчистку  парку по вул.Кравченка - КП «Відродження» ,  видалення порослі та пошкоджених насаджень - Мельник Т.М., на проведення дитячої вистави об 11:00 год, 13.09.2023 року - у будинку культури Матусівської сільської ради.

Також виконавчий комітет   затвердив  Висновок комісії з питань  захисту прав дітей Про доцільність позбавлення батьківських прав,  розглянув  лист Денисенка В.І. від 24.08.2023р.

Члени виконавчого комітету затвердили перелік на відшкодування коштів особам, які надали прихисток ВПО. Прийнято позитивні рішення щодо  зміни тарифів на надання  послуг подрібнювачем  садово- комунальним, що надаються  комунальним  підприємством  «Відродження» Матусівської сільської ради. Затверджено графік збору сміття по вулицях Матусівської територіальної громади на жовтень- листопад 2023 року.

Також прийняте рішення про встановлення тривожної кнопки у закладах освіти Матусівської ТГ.

Загалом на засіданні виконавчого комітету розглянули 9 питань, у ході конструктивного обговорення ухвалено позитивні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь