A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Пролунав останній дзвоник...

Дата: 02.06.2023 12:02
Кількість переглядів: 378

   У перші літні дні, коли розцвіло багато квітів і особливо голосно дзвенить пташиний спів, теплий вітер приніс у Матусівську громаду свято останнього дзвоника. Це хвилюючий день  для школярів, батьків, учителів, усіх нас.

    В ліцеях  громади святкування відбувалось душевно, емоційно, яскраво, захоплююче. Попри випробування, які доводиться переживати  нашим дітям, вони стояли сьогодні такі піднесені, красиві, щасливі. З напутніми словами до дітей звернулись директори закладів освіти, класні керівники, батьки випускників, керівництво громади та гості. Вихованці отримали нагороди за свої творчі й інтелектуальні здобутки та активну участь у житті закладу та громади.  Зворушливо й проникливо звучали з вуст випускників слова вдячності вчителям та всім причетним до їхніх успіхів у навчанні, спорті, позашнільному житті.

   Хвилиною мовчання вшанували присутні на заході воїнів, які віддали життя за Україну і кому завдячують вони сьогоднішнім днем...

   Бажаємо всім учням цікавих літніх канікул під мирним небом! Випускникам відмінного старту на життєвому шляху. А вчителям – гордості від успіхів своїх вихованців!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь