A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День пам'яті робить нас сильнішими

Дата: 08.05.2023 20:20
Кількість переглядів: 185

    «Ніколи знову!» – щорічно в День пам’яті та примирення звучить над теренами цивілізованого світу. В ці травневі дні ми вшановуємо пам’ять мільйонів життів українців, безжально обірваних Другою світовою війною. Схиляємо голови в жалобі на спомин про кожного, чию долю нещадно перемололи жорна війни. Не забуваємо кривавих сторінок своєї історії, гідно несемо успадковані від предків мужність, незламність, нескореність, невідступність. Непохитно докладаємо зусилля для здобуття нашої української Перемоги!

    Сьогодні в Матусівській громаді відбулись церемонії покладання квітів до братських могил,обелісків загиблих воїнів у Другій світовій війні та до могил героїв-захисників на Алеї Слави, які загинули захищаючи наше сьогодення. Керівництво громади, працівники сільської ради, представники фермерських господарств, педагогічні та учнівські колективи навчальних закладів громади вшанували пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом.

Історія Другої світової війни нас вчить,  що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Пам'ять про це робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої Перемоги сьогодні!

   Слава Україні! Слава її героїчним донькам і синам!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь