Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ЗІ СВІТЛИМ ХРИСТОВИМ ВОСКРЕСІННЯМ!

Дата: 14.04.2023 10:51
Кількість переглядів: 93

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом із квітучою і теплою весною і наповнює людські серця добром і любов’ю. Це свято є символом торжества справедливості, перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над тьмою, віри над безнадією.   Це свято згуртовує всіх нас у спільній справі Перемоги над російським агресором, розбудови нашої держави, в єднанні та порозумінні заради майбутнього України.

   Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо Перемогу над ворогом.  Низький уклін і повага всім тим, хто зараз  захищає наш мир і спокій. Вічна пам'ять тим, хто загинув за незалежність та цілісність української держави.

   Нехай Великодні свята принесуть нашим родинам віру в Збройні сили та наших захисників, мир Українській землі та Боже благословення! Нехай передзвін Великодніх дзвонів наповнить життя кожного з нас світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, благословить наші сім’ї та Україну на Перемогу та мирне майбутнє!

Христос Воскрес!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь