Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ВІЧНА СЛАВА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ НАШОМУ ГЕРОЮ! 

Дата: 31.03.2023 18:24
Кількість переглядів: 1560

    Сум і нестерпний біль огорнув серця жителів Матусівської громади та всіх, хто знав Олександра Євтушина, від звістки про його загибель. Учора ввечері, 30 березня, жителі громади живим коридором зустріли по населених пунктах траурний кортеж, аби віддати належну шану нашому Герою. А вже сьогодні, 31 березня, на Алеї Слави, в с.Матусів попрощалися із загиблим воїном, який боронив нашу Батьківщину від російських загарбників. Віддати останню шану Олександру прийшли мешканці громади та навколишніх сіл, представники влади, військові побратими.  

   Євтушин Олександр Іванович народився 04.02.1997р. в с.Тинне, Сарненського району, Рівненської області. В селі Матусів проживав з 4- річного віку. У 2003 році пішов до 1 класу Матусівського НВК №2. Закінчивши 9 класів, вступив до Талянківського фахового коледжу. Після закінчення навчався в Уманському національному університеті садівництва на агрономічному факультеті. З початку повномасштабного вторгнення, прийнявши присягу, воював в складі  диверсійно- розвідувальної групи. Загинув наш  земляк 21 березня 2023 року в районі смт Залізнянське, н.п. Оріхово-Василівка, Донецької області. 

   Батьки втратили найцінніше – власного сина, сестра – брата, маленький син – батька. Завжди енергійний, сповнений сили, товариський, з чарівною посмішкою… - саме таким залишиться Олександр для кожного з нас!

 На знак скорботи у Матусівській громаді  оголошено триденну жалобу..  ВІЧНА СЛАВА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ НАШОМУ ГЕРОЮ! 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь