A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

“Україна йде до перемоги, про яку мріяли всі наші покоління”

Дата: 31.12.2022 20:36
Кількість переглядів: 119

“Україна йде до перемоги, про яку мріяли всі наші покоління”. Ці слова Президента України Володимира Зеленського, які вчора пролунали на засіданні Верховної Ради України — є розумінням майбутнього нашої країни, нашим стратегічним курсом — рухатись до Перемоги.

Наша майбутня перемога — це не тільки знищення ворога, але й перемога над бідністю, корупцією, несправедливістю. Ми пройдемо цю зиму, відновимо територіальну цілісність, звільнимо полонених та відбудуємо країну. Це наш шлях — вільних та сильних людей великої країни.

На засіданні Верховної Ради України були також присутні члени уряду, іноземні дипломати, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, військові та члени родин загиблих Героїв.

Після промови Володимира Зеленського відбулося нагородження військових. Саме вони сьогодні кров’ю здобувають майбутнє. У промові Президент України закликав до створення сучасної ветеранської політики та політики реабілітації. Ми обовязково підтримуємо всі ініціативи, скеровані на допомогу ветеранам, нашим переможцям.

“Україна стала одним з лідерів вільного Світу”, — підкреслив Президент Володимир Зеленський і додав, що ми допомогли Заходу віднайти себе знову і відчути, наскільки Захід переважає. Саме Україна об’єднала ЄС. І це потужна перемога наших дипломатів.

В цьому році, попри всі труднощі бізнес платив податки, люди знаходили можливість допомогати країні та один одному. Це — справжня єдність, яка теж є частиною майбутньої перемоги.

Ми входимо в новий р ік сильнішими, з чітким баченням майбутнього, з розумінням, що весь світ з нами. Бережемо нашу єдність та підтримуємо один одного. Все буде Україна!


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь