Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З Днем місцевого самоврядування: Андрій Стріхарський

Дата: 07.12.2022 19:38
Кількість переглядів: 109

З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування прийміть найщиріші вітання. Відзначення сьогоднішнього свята на державному рівні, свідчить про особливу роль місцевого самоврядування у розбудові демократичної держави, демонструє політичну волю країни до вдосконалення та виведення цієї системи на світовий рівень.

Попри всі складнощі, які переживає в даний час наша країна та кожен українець, під час повномасштабного вторгнення ворога на наші землі, можна з упевненістю сказати: місцеве самоврядування як важлива самостійна гілка влади, що захищає і представляє інтереси кожної людини, не тільки сформувалася, а є визначальною у розбудові нашої держави.

Твердо переконаний, подальше вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою відновлення та розбудови, соціально-економічного зростання у регіонах України, піднесенню рівня життя у районах, селищах, громадах. Представницькі органи місцевого самоврядування пліч-о-пліч із взаєморозумінням співпрацюють з виконавчою владою над програмою соціального та економічного розвитку районів, над прийняттям та виконанням бюджету, регіональними програмами, які спрямованими на соціальний захист населення територіальних громад.

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо розвитку місцевого самоврядування, відстоює потреби та інтереси своїх громад, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної України. Хай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші райони, міста і громади, села і селища щасливими та заможними.

Сердечно бажаю великого людського щастя, щедрого достатку, нових яскравих перспектив і здобутків. І обов’язково мирного неба над головою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь