Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З Днем Збройних Сил України: Андрій Стріхарський

Дата: 06.12.2022 19:46
Кількість переглядів: 94

  У такий визначний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок, всіх хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини, хто носить високе звання захисника України! Вітаю наших Героїв країни, Воїнів світла, Захисників України з Днем Збройних Сил України, дякую вам, що стоїте на сторожі безпеки та повертаєте територіальну цілісність та незалежність української держави.
Ми вдячні вам за мужність, стійкість, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’я та власного життя бороните кордони нашої України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її гідність та недоторканість. Ви робите все можливе та неможливе, щоб ми мали змогу жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській державі. Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України.
Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробрі. Впевнений, що саме завдяки вам, мир стане реальністю і надійним явищем на всій території нашої багатостраждальної країни, у кожній оселі, у кожній родині, у кожному серці, ваша служба буде спокійною та мирною, а життя – яскравим і довгим!               Бажаю вірно та гордо стояти на сторожі спокою та блага країни, сміливо та легко відображати всі натиски з боку супротивника, усувати будь-які проблеми та перешкоди на горизонті, зберігати спокій та оптимізм душі, щастя та доброту в серці.
Хай Господь єднає Україну в мирі та злагоді, а ангели оберігають вас від небезпеки. Повертайтеся додому живими і неушкодженими, рідні і вся Україна чекає вас з Перемогою! Хай береже Вас Господь!

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь