Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Ми хочемо жити в успішній країні. І ми будемо жити в сильній, благополучній та щасливій державі

Дата: 20.11.2022 14:31
Кількість переглядів: 128

 Саме для здійснення такої мети, я вирішив, що повинен допомагати не лише мешканцям свого виборчого округу в Черкаській області, а й людям деокупованих територій, щоб якомога швидше українці повернулися до нормального життя, так як країну визначають люди. Коли кожен небайдуже ставиться до свого оточення і вирішує проблеми, які турбують, країна розвивається. Робити добрі справи можуть усі, головне бажання.
Так, після нічної тривалої дороги, поспішаючи до мешканців звільнених від російських військ населених пунктів Херсонської області, щоб доставити гуманітарну допомогу населенню та військовим - продуктові набори, медикаменти, засоби гігієни, дитяче харчування та багато іншого на загальну суму понад 300 000 грн.

В перервах між постійними повітряними тривогами, оскільки ракетні обстріли тривали кожні дві години, роздавав допомогу людям на центральній площі міста Херсон. Перше, що я побачив, це сльози на очах Херсонців, які отримували допомогу з дітьми. На цій центральній площі, з ранку до вечора, були присутні біля 5-10 тис. людей, які потребують допомоги. В місті ще немає води та електрики, але як обіцяє місцева влада, незабаром комунікації будуть налагоджені.

Будувати плани зараз вкрай важко, але точно важливо нотувати історію, що відбувається тут і зараз. Історію як український народ переживає складні часи, історію незламних, сильних та рішучих українців та українок.
Разом до ПЕРЕМОГИ! Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь