A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Призначено директора Матусівського ліцею №2

Дата: 19.10.2022 11:09
Кількість переглядів: 920

На минулому тижні відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Матусівського ліцею №2. Конкурс здійснювався за результатами тестування на предмет знань у сфері освітнього законодавства,  виконання ситуаційних завдань та презентації перспективного плану розвитку навчального закладу. 18 жовтня, на засіданні сесії сільської ради, депутати затвердили на посаду директора Матусівського ліцею №2 кандидатуру Сокур Юлії Володимирівни, яка стала переможцем конкурсу. 

   Сокур Юлія Володимирівна народилася 23 жовтня 1973 року в с. Сигнаївка, Шполянського району, Черкаської області . У 1978 році батьки переїхали до міста Комсомольськ, Полтавської області. Там Юлія Володимирівна отримала середню освіту.   Через рік після закінчення школи вступила до Черкаського державного університету.  По закінченні університету отримала диплом за спеціальністю вчитель російської мови та зарубіжної літератури.

   Педагогічну діяльність розпочала з посади старшої піонервожатої Комсомольського ліцею у 1992 році. З 1995 року переведена на посаду вчителя російської мови та зарубіжної літератури. За період роботи у ліцеї була неодноразово нагороджена грамотами та подяками .

   У 2001-2002 роках навчалася на факультеті  підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Черкаського державного університету ім. Богдана Хмельницького, отримала диплом за спеціальністю вчитель англійської мови та літератури.

   З  2002 року працювала вчителем англійської мови Матусівської ЗОШ №2, заступником директора з навчально-виховної роботи Матусівського НВК№2. До призначення на посаду директора Юлія Володимирівна  працювала вчителем зарубіжної літератури та бібліотекарем Матусівського ліцею №2.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь