A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 11:20
Кількість переглядів: 174

Професія вчителя в усі часи була надзвичайно важливою. Труд вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — це не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

Ваша місія є надзвичайно важливою для держави, бо саме педагог щоденно формує людину, а разом з тим і створює суспільство майбутнього, навчає життю та прививає любові до рідного краю.

Зараз кожен український вчитель – це герой, що не полишив країну і не дивлячись на небезпеку продовжує працювати за для світлого майбутнього нашого підростаючого покоління та нашої країни. Такий вклад є неоціненним, а Ваш приклад безцінним.

Поки ворог палить книжки та руйнує навчальні заклади – саме Ви стоїте на варті української освіти, саме завдяки Вашому внеску у популяризацію української освіти, наша молодь продовжує розвиватися та отримувати якісні знання.

Я щиро вітаю кожного педагога, кожного працівника освіти, нехай Ваша, по-правді титанічна, праця завжди повертається до Вас сотнями добрих слів та повагою від учнів, батьків і усього суспільства загалом. Бажаю кожному із Вас міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах та в нашій країні!

Ми з командою вже привітали вчителів з округу з їх професійним святом. Вдячний кожному вчителю за їх професіоналізм та популяризацію якісних знань серед нашого підростаючого покоління!

https://www.facebook.com/strikharskiy/posts/pfbid0t9wG1UMmszQbsyQjvKQpvUfVHNgB32MGRFBHmY1BKwYqSYsAXJKe8kNLAMwbTtKKl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь