A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З Днем села Матусів!

Дата: 14.08.2022 14:50
Кількість переглядів: 225

День села – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, але я дякую всім мешканцям села Матусів за людяність та патріотизм до свого рідного краю.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо нехай це свято принесе вам та вашим родинам мир, добробут та злагоду. Нехай живе наше рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь