A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Переможемо з піснею!

Дата: 12.07.2022 21:33
Кількість переглядів: 346

  Сьогодні в Матусівському ліцеї №1відбулась зустріч із нашою землячкою, заслуженою артисткою України, виконавицею українського фольклору та авторських пісень, громадською діячкою Русланою Лоцман. Співачка приїхала, щоб підтримати жителів громади, які приєдналися до волонтерського руху та подякувати їм  за неймовірну зібраність і силу духу, яку  проявляють наші господині як волонтери: долучаються до плетіння захисник сіток, печуть смаколики нашим захисникам, готують тушковане м'ясо та кашу. От і сьогодні до Сигнаївського волонтерського центру було передане печиво, спечене з любовю та вірою в перемогу.  

Зустріч пройшла в атмосфері єднання, під гаслом «Переможемо з піснею!».   Руслана розповіла  про діяльність її родини під час війни. Також співачка зазначила, що, разом з ЗСУ,  перемогу наближають усі: кожен на своєму фронті.

    Публічній бібліотеці Матусівської громади Руслана Лоцман подарувала книгу «Таємниці Україноспіву», а всім присутнім  - книги і диски. Пісні, які прозвучали на зустрічі  у виконанні Руслани та її доньки Милади, пронизані вірою,  що спільними зусиллями ми вистоїмо та переможемо! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь