A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні учасники освітнього процесу! Від щирого серця вітаємо всіх вас із закінченням навчального року!

Дата: 31.05.2022 08:34
Кількість переглядів: 306

           Особливий цей день для наших випускників, які вирушають у майбутнє.  Минуть роки, але ви будете пам’ятати  шкільні дзвінки,  рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашими успіхами, переймалися невдачами. Отож, цінуйте їхню любов і підтримку.

  Дорогі випускники, перед вами відкривається  нова сторінка вашого дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А відсьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне – будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

            Цей навчальний рік був особливим: довготривалі карантини, дистанційне навчання, вторгнення ворога на нашу землю, але всі незручності і виклики суспільства  ви подолали та успішно засвоїли програмовий матеріал. 

            Ми дякуємо вам, шановні педагоги, за вашу педагогічну мудрість і терпіння, за вашу самовіддану працю та творчий пошук. Своєю любов’ю та невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, розуміти життя.

            Шановні батьки, ми вдячні вам за розуміння, за виховання дітей, за вашу спільну роботу і витримку у дистанційному навчанні.

            Дорогі школярі, на старті літні канікули. Тож бажаємо вам добре і змістовно відпочити, набратися  сил перед початком нового етапу навчання, а найголовніше – бажаємо всім нам миру і, звісно, великої перемоги!!! Слава нашій Україні!!! Слава нашим Захисникам!!!

 

З повагою відділ освіти  Матусівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь