A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 30.05.2022 09:42
Кількість переглядів: 318

Щиро вітаю вас із закінченням навчального року! Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Закінчився непростий 2021-2022 навчальний рік, який пройшов складно, але, незважаючи ні на що,  завдання, поставлені перед усіма учасниками педагогічного процесу, були успішно виконані.  

Для багатьох учнів – це подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день по -особливому пам’ятний, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя! Вірю, що ви всі реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Впевнена, що всі ми пишатимемося вашими досягненнями!

Висловлюю безмежну подяку педагогам за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які ви віддавали своїм вихованцям!

Бажаю батькам, щоб діти обов’язково виправдали їхні батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду! Зичу всім, добра, міцного здоров’я успіхів, віри в перемогу та світлого майбутнього!

                                                          З повагою голова громади Леся Шаповал


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь