A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Дія.Бізнес

Дата: 30.05.2022 09:19
Кількість переглядів: 220

Висловлюємо Вам повагу та повідомляємо, що ДУ “Офіс розвитку підприємництва та експорту” спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, національним проектом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочали Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад/регіонів, місцевих бюджетів, підтримки підприємців, розвитку експорту (https://busincss.diia.gov.ua/cconomic-rccovery).

За результатами аналізу даних за період повномасштабної війни, ми побачили, що реєстрація нового бізнесу вже наблизилась до 50% від довоєнного аналогічного періоду квітня 2021 року. При цьому, адаптація до війни відбувається швидше, ніж до пандемії COVID-19 - зареєструвалися на 29% більше нових бізнесів, ніж у відповідний період квітня 2020 року. Одночасно, відбуваються глобальні зміни у привабливості територій України для нового бізнесу.
Для виявлення реального стану та потреб бізнесу у Вашому регіоні запрошуємо долучитися до опитування та до 03 червня 2022 року включно:
•    заповнити анкету - https://forms.gle/rp8WMV 1 Ah5PwgZm77
•    визначити відповідального(-их) за співпрацю з Ініціативою (з відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту) відповідальних представників від Вашого регіону (представники управлінь, департаментів, відділів економіки та/або інвестицій; агенцій/інститутів/офісів регіонального розвитку; економічних штабів і т.п.);
•    поширити анкету серед
о територіальних    громад
https://forms.gle/UVknwQgBDWX39Kmg9
о місцевого бізнесу - https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC 1о8 
даних, в якій інтегровано й постійно оновлюється понад 150+ офіційних джерел, для аналізу реального стану економіки, землі, нерухомості та інших активів на території Вашої громади, моніторингу сплати податків й погашення боргів, аналізу структури та суб'єктів місцевої економіки, платників податків, бізнес-зв’язків, їх активів, ризик-факторів тощо;
•    у разі зацікавленості поінформувати представників територіальної оборони (ТрО), добровільних формувань тер. громади (ДФТГ) про безоплатний доступ до е-рішення для перевірки фізичних осіб - https://vkuisi.pro/pcrsontro. Інструмент дає можливість перевірити дані з 100+ реєстрів, зокрема МВС, Мінюсту, ДМС, ДСА, всіх кредитних бюро України та маркування бізнесу пов'язаного з країнами агресорами.
Опитування проводяться у співпраці з Міністерство цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад і територій України. Опрацьовані результати будуть надіслані до відповідних органів державної влади, робочих груп й донорських організацій.
Команда Ініціативи планує проводити дослідження на регулярній основі. В результаті Ви зможете отримати таку допомогу від Ініціативи:
•    першими отримувати повні версії опрацьованих нами результатів опитувань, наших досліджень на основі інших доступних нам джерел даних;
•    долучитися до експертної спільноти Ініціативи та спільно опрацьовувати аналітику, інструменти для відновлення економіки, необхідні рішення для місцевих громад/регіонів, фінансово-кредитного сектору, донорів, відповідних національних органів влади, робочих груп;
•    консультаційну підтримку від організаторів Ініціативи, зокрема щодо:
о використання великих даних Економічного профайлу (громад/регіонів/бізнес-кластерів), який розвиває Центр розвитку інновацій;
о адаптації програм підтримки бізнесу, економічного розвитку у громад і/регіоні;
•    зацікавлені у розвитку підприємництва та експорту - отримають корисні матеріали та покрокові інструкції від Офісу з розвитку підприємництва та експорту та команди проекту Дія.Бізнес.
У разі виникнення додаткових питань, будь ласка звертайтеся до контактної особи з боку Офісу з розвитку підприємництва та експорту: Ольга Гвоздьова - керівник напрямку аналітики, телефон: 095-422-19-61, електронна скринька: ogvozdyova@epo.org.ua.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь