Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Земельний відділ інформує

Дата: 16.05.2022 15:23
Кількість переглядів: 281

 З початку введення на Україні воєнного стану, з метою збереження цілісності та конфіденційності інформації, недопущення несанкціонованого втручання та спотворення даних, недопущення випадків рейдерства Міністерством юстиції України та ДП «Національні інформаційні системи» було припинено функціонування державних реєстрів та баз даних, які адмініструються державою.  У зв’язку з цим, відділ містобудування, архітектури та земельних відносин Матусівської сільської ради доводить до відома жителів територіальної громади, що  заяви, які стосуються земельних питань тимчасово не приймаються.

     Жителі громади, які  до початку війни подавали заяви  на затвердження  проекту землеустрою, технічної документації  та отримали  позитивне рішення сесії Матусівської сільської ради, зможуть зареєструвати право власності  після закінчення воєнного стану або після  надання реєстраторам доступу  до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

    Власники земельних ділянок, які вже мають право власності  на земельні  ділянки  та хочуть встановити межі своїх земельних ділянок в натурі, можуть звернутися до відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Матусівської сільської ради. Коли надійде певна кількості звернень, працівники відділу запросять сертифікованого інженера-землевпорядника для проведення робіт відповідним приладом. Оплата послуги   щодо встановлення меж земельної ділянки здійснюється безпосередньо інженеру –землевпоряднику, а не  Матусівській сільській раді. За зверненням жителів таку роботу вже проведено на земельних ділянках, які приватизовані за межами населеного пункту с.Матусів (район вул.Новошевченківської).  Там, після встановлення меж в натурі, була  виявлена розбіжність:  по факту деякі земельні  ділянки  були більші або менші за розміри,  вказані в проекті землеустрою. Тому після встановлення меж, дорога розміщена згідно технічної документації.

Тож, звертаємо увагу громадян, що для запобігання розповсюдженню неправдивої інформації щодо вирішення земельних питань, звертатися або телефонувати  потрібно безпосередньо у земельний відділ Матусівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь