A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Благоустрій населених пунктів - візитна карточка громади

Дата: 18.04.2022 11:28
Кількість переглядів: 376

Прийшла весна, і щоб навкруги було чисто та красиво - потрібно трохи попрацювати. Тиждень благоустрою – хороша традиція, яка нагадує, що пора привести в порядок своє подвір’я, свою вулицю, своє рідне село.

Матусівська сільська рада висловлює щирі слова вдячності всім тим людям, які роблять посильний внесок в покращення благоустрою, приведення в охайний вигляд прибудинкових територій, вулиць, місць загального користування, зон відпочинку. Ціна ошатності нашого села може залежати не від захмарних капіталовкладень, а від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок у селі, як у власній домівці, залежить особисто від кожного з нас, від нашої ментальності. Прикро, що це розуміють одні і ті самі люди,  а інші лише спостерігають, або ще й критикують. Не всі відгукнулися на прохання прийняти участь в масовому прибиранні, часом люди забувають, що вони також живуть тут, що село - це наш дім, а кожна господиня знає, що до порядку завжди треба прикласти руки, а не зайві балачки і гарні лозунги.

   Також вражає людська безвідповідальність та  недбалість.  До прикладу випадок на кладовищі: не зрозуміло, що такого могло статися, що заставило людину викинути сміття між могилками, за 56 кроків від відведеного місця. І цей випадок не поодинокий. Велике прохання до всіх, хто обробляє могилки на кладовищах: складайте сміття у відведених місцях, не викидайте де попало. Це, перш за все,  неповага до померлих, а також до самих себе. Тому що ми подаємо приклад нашим дітям і наступним покоління. А це наше майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь