A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

У нашій громаді знову пожежа

Дата: 29.03.2022 16:38
Кількість переглядів: 550

І знову пожежа! Таке враження, що нашим людям не вистачає гострих відчуттів, і вони їх навмисне створюють, не думаючи про наслідки. Неодноразово і говорили, і писали:  не паліть, такі загоряння призводять до масштабних пожеж, які загрожують як довкіллю, спорудам, житловим будинкам та об’єктам інфраструктури, так і життю громадян, ні… продовжують палити. Як так безвідповідально можна відноситися до своїх вчинків: якщо заборонено – то це ДІЙСНО ЗАБОРОНЕНО!!!

   Останнім часом до сільської ради надходить багато скарг від жителів громади про те, що вони отримали зауваження від поліцейського офіцера громади за спалювання «невеличкої купки» сміття. Не вкладається в голові: чому люди не розуміють, що саме з такої «невеличкої купки» і розгортаються масштабні пожежі - такі, як сьогодні по вул. Дружби в Матусові. Враховуючи, які зараз віють вітри, вогонь розповсюджувався дуже швидко. Дякуючи спільним зусиллям, його вдалося загасити. Керівництво сільської ради висловлює слова подяки всім, хто сьогодні допомагав гасити пожежу: рятувальникам Шполянського відділення ДСНС, працівникам КП «Відродження», жителям вул. Вишневої, Заводської, керівнику ФГ «Деметра» Волинцю Г.І.,  Варенику В.І. та працівникам групи компаній ЛНЗ.      

   Дуже прикро, що у такий важкий для нашої країни час, рятувальникам доводиться постійно ліквідовувати наслідки загорянь, які спричиняє чиясь безвідповідальна поведінка. Черговий раз хочеться наголосити: якщо не знаєте, куди себе подіти, краще допомагайте волонтерам і збирайте гуманітарну допомогу для військових, аніж створювати надзвичайні ситуації та наражати всіх на небезпеку!

ФОТО З МІСЦЯ ПОЖЕЖІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь