Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні жителі громади! 20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 540

У цей день всі українці вшановують відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед Героями, яких назвали Небесною Сотнею і які стали символом Революції Гідності. Адже ціною власного життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а дух його - незламний.

    У довгому списку загиблих люди різного віку. Нехай їхні світлі імена назавжди залишаться в серцях співвітчизників, у пам’яті народній, як приклад мужності, звитяги і жаги до справедливості.

  Сьогодні об 11-00 год. відбулась всесвітня тиха акція зі вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті», до якої долучились і в Матусівській громаді. Символічна традиція поминати загиблих за Україну паперовими білими ангелами була започаткована у 2014 році.   Щороку українці у всьому світі створюють тисячі витинанок із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і «нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою».   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь