A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

При виникненні надзвичайних ситуацій

Дата: 04.02.2022 12:46
Кількість переглядів: 381

З метою захисту цивільного населення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру територіальними органами цивільного захисту включаються сирени, а також мережею телебачення і радіомовлення, відбувається транслювання попереджувального сигналу оповіщення. Почувши такий сигнал, негайно увімкніть радіоприймач або телевізор і слухайте повідомлення управління з питань надзвичайних ситуацій.

Укрийтеся у захисних спорудах, до таких споруд відносяться не тільки спеціально побудовані споруди, а й будівлі господарського призначення (погреби, підпілля, овочесховища).

Заходити до них потрібно організовано, швидко і без паніки. У сховищі зручніше розміщуватися групами — з тих, хто разом працює або мешкає в одному будинку.

В кожній групі призначають старшого. Тих, хто з дітьми, розміщують в окремих місцях. Літніх і хворих намагайтеся влаштувати ближче до вентиляційних труб.

У сховище (укриття) потрібно приходити зі своїми засобами індивідуального захисту, продуктами харчування і документами. Не дозволяється приносити з собою речі громіздкі, з сильним запахом, легкозаймисті.

У сховищі забороняється ходити без потреби, шуміти, курити, виходити назовні без дозволу коменданта. Всі у сховищі зобов'язані виконувати розпорядження чергового по сховищу, надавати посильну допомогу хворим, інвалідам.

 

Сподіваємося, що дані поради Вам не знадобляться, але у разі необхідності - використовуйте їх і це допоможе Вам діяти швидко, впевнено, мінімізує збитки та збереже життя!

Інтерактивна карта фонду захисних споруд Матусівської ТГ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь