A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В єдності наша сила

Дата: 24.01.2022 09:40
Кількість переглядів: 347

21 січня в Матусівському ліцеї №2  організовані та проведені виховні заходи, які присвячені Дню Соборності України.  З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування  національної свідомості школярів з учнями початкових класів було проведено акцію “Живий ланцюг Соборності”. Вони дружно взялися за руки, щоб утворити ланцюг єдності українців у єдиній державі. Також для молодших школярів була проведена інформаційна сторінка “День Соборності України: історія виникнення свята”, а переглянуте відео “Україна — Соборна держава” допомогло молодшим школярам зрозуміти, що наша Батьківщина незалежна і єдина.

   Для школярів 5-7 класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування. Була проведена година пам'яті    « Соборна мати, Україно, одна на всіх , як оберіг!» Ми  українці і ми повинні любити, шанувати, оберігати нашу рідну землю, пам’ятати історію України та з почестю вшановувати історичні памятні дати. З учнями було  проведено вікторину «Як я знаю Україну?».  Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. Захід завершився виконанням гімну України.

   Для учнів 8 -  9 класів було проведено  виховну годину « Соборність України – Соборність наших душ» на якій  переглядали трансляцію заходу «Пісня єднання». Також учні здійснили відеоподорож « Соборна. Вільна. Самостійна»

   У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила».  Діти  намалювали  яскраві газети, приурочені до Дня Соборності. Підкреслюючи  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки.  Кульмінацією святкування стало проведення флеш-мобу: «Живий ланцюг єднання», тримаючи державний прапор створили нерозривний,  символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь