Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Провели виховний захід

Дата: 20.01.2022 14:07
Кількість переглядів: 271

 20 січня в освітніх закладах Матусівської громади інспектор   ювенальної превенції Звенигородського РВП Вадим Кучеренко спільно з поліцейським офіцером громади Вадимом Івановим провели заняття з учнями на теми:  «Булінг»,  «Відповідальність неповнолітніх  за вчинення правопорушень», «Шкідливістьі вживання алкоголю та тютюнових виробів», «Поведінка в громадських місцях та по дорозі зі школи додому».

  Під час зустрічі учні дізналися, з якого віку настає  адміністративна та кримінальна відповідальність, в яких випадках за вчинки дітей відповідають їхні батьки та до яких сумних наслідків може призвести безвідповідальна поведінка та нехтування нормами Закону України.

    Такі заходи є важливим напрямом превентивної діяльності, адже вони носять, перш за все, правоінформаційний та правовиховний характер та спрямовані на те, щоб кожен громадянин України з раннього віку не тільки знав свої права й обов’язки, а й поважав права та свободи інших людей, усвідомлював ступінь важливості дотримання Закону в державі.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь