A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Звіт депутата Матусівської сільської ради VIIІ скликання Рак Наталії Петрівни про депутатську діяльність у 2021 році

Дата: 14.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 252

Обрана депутатом  Матусівської  сільської ради  від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», виборчий округ № 4. Відповідно до рішенням сесії Матусівської сільської ради від 20.11.2020 р за № 1-1/VIII «Про початок повноважень депутатів  Матусівської сільської ради»  приступила до виконання депутатських повноважень .

Як депутат сільської ради я керуюсь Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом Матусівської сільської ради.
      Відповідно до рішення Матусівської сільської ради від 20.11.2020 р. за № 1-6/ VIII  на мене покладені функції секретаря виконавчого комітету.

 Протягом  2021 року  за моєї  участі проведено 17  засідань виконавчого комітету, на яких розглянуто  155 питань. Відбулось 18 засідань сесій Матусівської сільської ради, де розглянуто 1285 питань,з них 213 - питання загального характеру та 1072 земельні питаня. Брала участь у засіданнях постійних комісій. В 2021 році відбулося 18 засідань комісії з питань екології, охорони довкілля та регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури; 8 засідань комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, материнства та дитинства, освіти, культури, фізкультури та спорту, молодіжної політики, засобів масової інформації; 4 засідання комісія з питань регулювання комунальної власності, житлово-комунального господарства, розвитку підприємства, енергозбереження та транспорту.

Також брала участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців на користь життєдіяльності села, захисту інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.
       Як  посадова особа  і депутат сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної  сфери на селі, зокрема освітніх закладах, які ми утримуємо в належному стані.  Матусівська сільська рада доглядає за похованнями років війни, щорічно організовуються заходи з нагоди святкування Дня Перемоги, Дня матері та родини.

   Намагаюся постійно підтримувати зв’язки з виборцями. У 2021 році жителі громади до мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних питань. В міру моїх повноважень надавала допомогу у вирішенні питань, які турбують людей. .
У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю,
що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина.

Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що робота виконавчих органів сільської ради  та активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподіваюсь, що очікувані політичні і економічні  зміни у державі приведуть до  покращення життя у  Матусівській  територіальній громаді.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь