Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

До 1 лютого роботодавці мають подати важливу звітність до служби зайнятості

Дата: 11.01.2022 09:20
Кількість переглядів: 389

Шановні роботодавці!

Не зайвим буде нагадати, що до 01 лютого юридичні особи з чисельністю штатних працівників від 8-ми осіб мають подати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню за 2021 рік.

 

01 лютого 2022 року – останній день подання Інформації. Відповідно до ч. 2 ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення» встановлюється квота:

1) у розмірі 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік для працевлаштування категорій громадян, зазначених у ч. 1 ст. 14 згаданого Закону — для роботодавців із чисельністю штатних працівників понад 20 осіб;

2) у розмірі не менше однієї особи для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до ст. 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» залишилося 10 і менше років — для роботодавців із чисельності штатних працівників від 8 до 20 осіб.

 

Якщо роботодавець не виконує зазначену квоту, з нього буде стягнуто штраф за кожну необґрунтовану відмову в працевлаштуванні, у межах відповідної квоти в двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент порушення.

За інформацією Державного центру зайнятості

 

________________________________________________________________________

Контактні телефони: 63-04-19, 093-514-90-91, 066-07-89-210

Левченко Вікторія, завідувач сектору інформаційної роботи

Черкаського обласного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь