A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Дякуємо за подарунки

Дата: 30.12.2021 12:02
Кількість переглядів: 546

   Новий Рік чекають усі із нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші діти. В освітніх закладах громади пройшли новорічні заходи, на яких діти отримували солодощі.

   Матусівська сільська рада висловлює щиру подяку керівникам фермерських господарств та підприємцям, які посприяли у придбанні новорічних подарунків для вихованців дитсадків та учнів освітніх закладів нашої громади. Тому дуже хотілося б відмітити цих людей із великими серцями, та подякувати Кравченку І.В.- ФГ «Ольвія»,  Олійнику А.В. – СПП «Оліана», Кравченку В.І. – ПП «Садко»,  Гомонюку О.М. – ФГ «Фенікс», Шипельову О.А.- ФГ «Шипельов»,  Мірошниченку І.С.- ФОП Мірошниченко за надані подарунки для ліцею №1.

   Для дітей ліцею №2 подарунки придбали: Кравченко Д.В. – група компаній ЛНЗ, Волинець Г.І.- ФГ «Деметра», Вареник В.І. – ФОП Вареник,  Видай В.Ю.- СПП «Павлівське» – придбав килимок для садочку. Також дякуємо групі компаній ЛНЗ за надані матеріали для опалення школи.  

   Станіславчицьку гімназію подарунками забезпечили: Постернак І. А. – ПП «МЕТРОАГРОФІРМА»,  Кравченко І. В. – ФГ «Ольвія», Волинець Г.І. – СФ «Деметра».

  Дякуємо всім за новорічні подарунки та добрі справи! Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до дітей, адже це так прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від захвату і щастя.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь